OVER MADAMHAPPY

Welkom op MadamHappy, de inspiratie blog en webshop voor creatieve, nieuwsgierige mensen.

Op deze blog en webshop ben je aan het goede adres om je te laten inspireren en motiveren door de blog. Ook is MadamHappy een illustrator/tekenaar en vind je in de shop krijtborden, tassen en kaartjes, voorzien van vrolijke en unieke prints!

Ik (Louwra Vrolijk) ontwerp en teken de prints zelf. Daarnaast ben ik ook in te huren als ontwerper, voor zowel particulieren als bedrijven. Hier kun je mijn creatieve werk bekijken. Ben jij op zoek naar een (visite)kaartje, illustratie, persoonlijk illustratie cadeau, krijtbord of iets anders op het gebied van grafisch ontwerp? Ik ga voor je aan de slag! Je kunt

contact met me opnemen, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat meer over mij: Ik ben Louwra, geboren en getogen in Oosterhout. Ik begin nu (oktober 2019) net met soms te bloggen, ben illustrator, tekenaar, krijtbord illustrator en online ondernemer. In 2018 schreef ik mij in bij de KvK en begon mijn eigen webshop. Wanneer ik niet aan het werk of creatief bezig ben, wandel ik met mijn hond Siem en pup (inmiddels geen pup meer) Bilbo, ben ik gezellig samen met Lars en mijn twee lieve kinderen Suncke en Milé. Ik ben verslaafd aan netflix en ik train twee keer in de week bij de atletiekvereniging.

Ik hoop dat je het leuk vindt en hopelijk zie ik je vaker.

Liefs Louwra