PORTRET

PORTRET

Altijd al een portret van jezelf, je gezin of van je vrienden en vriendinnen willen hebben? Ik MadamHappy kan dit voor je maken! Je ontvangt het portret digitaal in je inbox in hoge resolutie. Op deze manier weet ik zeker dat je portret kreukvrij in jouw (digitale) postvak verschijnt. 

Klik op de onderstaande afbeelding en je kunt aangeven wat je wilt.


Weergave per pagina
Sorteren op

Een portret op maat van jezelf, je gezin, vriendengroep of collega's?  Leuk origineel cadeau of leuk voor thuis in een mooi lijstje?

Kies het aantal personen en eventueel extra's. Bij de extra's bedoel ik bijvoorbeeld je huisdier of een knuffel. Reken af en stuur mij een mail met de volgende informatie:

  • Een of meerdere foto's van de personen, diertjes of knuffels die je graag geportretteerd hebt.
  • En verdere informatie die mij kunnen helpen het portret naar wens te maken, zoals achtergrond-kleur, kleding, haar.

Tijdens het proces vind er 1 aanpassingsronde plaats, zodat het portret voldoet aan al je wensen. Je ontvangt het portret op A4 formaat in hoge resolutie. Op deze manier is het product kreukvrij en kun je ermee doen wat jij wilt. Natuurlijk kan ik je ook nog tips geven voor het laten afdrukken van het portret.

Per persoon €23,50 inclusief btw. Een extra als bijvoorbeeld je lieve knuffel of huisdier is €10,00.

LET OP!!! KIES BIJ DE LEVERING VOOR ---> AFHALEN. ( IK STUUR DIT NATUURLIJK VIA DE MAIL EN HEEFT DAN NATUURLIJK GEEN VERZENDKOSTEN)

23,50